Cum scăpăm de firele de păr nedorite?

Decolorarea firelor de păr nedorite de pe fața și corp

  Firele de păr nedorite de pe corp și față sunt un adevărat calvar pentru majoritatea femeilor. Există diverse metoade pentru a le îndeparta, însa doar una dintre ele le „ ascunde ”:decolorarea. Acest truc îl puteți aplica pe toate zonele: fața, spate, brațe, burtă.
  Este o metodă care dă rezultate foarte bune , este ușor de pus în practică și foarte ieftină. Aveți nevoie numai de o pudra decolorantă și de oxidantul cel mai slab de pe piață (din câte stiu este cel de 6%). Ca efect veți vedea că firele de păr negre devin blonde și aproape insesizabile. In doar 3 pași puteți scapa de firele de păr inestetice.

Pasul 1: Amestecați cu o mănușă, într-un vas din plastic pudra decolorantă și oxidantul (folosiți doar cantitatea de care aveți nevoie) până când compoziția devine cremoasă.

Pasul 2: Întindeți compoziția, în strat subițire, pe zonele în care aveți nevoie. Atenție! Testați mai întai pe o zonă restrânsă a pielii pentru a vedea dacă sunteți alergice. Evitați conturul ochilor, al buzelor și alunitele!

Pasul 3: Asteptați să acționeze 10 –15 minute (veți simți gâdilături in momentul în care compoziția începe să își facă efectul).

Pasul 4: Spalați bine zona cu apă calduță și săpun.                                      

Extra tips: Dacă simtiți că pielea este uscată, folosiți o cremă hidratantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *