Cum să iți cureți corect căștile de Iphone – Apple Air Pods?

Acest articol este dedicat tuturor utilizatorilor de căști Apple Air Pods dar cu sigurnță această tehnică poate fi folosită și pentru alte branduri.

Dacă ai folosit căștile Apple Air Pods de mai bine de câteva săptamani, cu siguranță vei observa că în timp, oricât de bine te ai curăța în urechi, mizeria și ceara din urechi se vor strange pe suprafața sitei de protecție a difuzoarelor căștilor.

Este suficient ca o singura dată să alegi o modalitate de curățare greșită, pentru ca acestea să se înfunde și să emită din ce în ce mai încet sunetul.

Cu siguranță nu vei dori să strici niște căști care nu sunt tocmai ieftine, motiv pentru care îți recomand să acorzi puțină încredere acestui articol și să încerci varianta propusă, deoarece a fost testată cu succes, iar căștile care aproape că nu se mai auzeau, fiind pline de mizerie, sunt acum aproape ca noi.

Pentru început ne trebuie un obiect foarte ascuțit, cum ar fi un ac, cu care vom încerca să îmdepartăm ceara și mizeria depusă la suprafața sitei, cu cât mai multă grijă, pentru a nu înfunda și mai mult sita.

Luăm apoi puțină „gumă adezivă” pe care o modelăm în forma unei mingiuțe de dimensiunea aproximativă a sitei.

Presăm ușor guma adezivă pe suprafața sitei, astfel guma va strapunge sita iar particulele de mizerie și de ceară se vor lipi de aceasta. Îndepărtam guma cu tot cu mizerie, si repetăm acest procedeu de câteva ori pentru o curățare eficientă.

Folosim această metodă pentru ca mizeria depusă sa nu ajunga în interiorul căștii, deoarece acest lucru ar putea să altereze calitatea sunetului păna când căștile nu vor mai putea fi utilizate.

Atenție! NU folosiți sub nicio formă gumă de mestecat sau alte produse netestate!

One Reply to “Cum să iți cureți corect căștile de Iphone – Apple Air Pods?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *